Skip to content

OVER
Goed Volk Ontwerp

creatief grafisch ontwerpbureau 

We luisteren, bedenken, ontwerpen en zijn er voor jou. Dat is ons credo. Goed Volk Ontwerp bestaat sinds 2013, we zijn een creatief grafisch ontwerpbureau werkzaam vanuit misschien wel 1 van de mooiste kantoorlocaties van Nederland. We mogen werken vanuit de Bonkmolen in Lexmond, randje Meerkerk. Een speciale plek met familiehistorie.

Vanuit onze drie disciplines; concept, grafisch ontwerp en webdesign bedienen we jullie graag. Dit doen we niet alleen, maar als het nodig is met een team van specialisten, bijvoorbeeld op het gebied van webdevelopment, copywriting, drukwerkbegeleiding, internetmarketing of fotografie.

Elke opdracht is anders en vraagt om een andere aanpak, maatwerk voor jou en je uitdaging dat is wat wij aanbieden.

Goed Volk Ontwerp

sinds 2013

2013
2014
2015
2017
2017
HEDEN

START GOED VOLK ONTWERP

ERKEND STAGEBEDRIJF

NOMINATIE ONDERNEMER
VAN HET JAAR

INFOGRAPHIC SPECIALIST

CREATIEVE CONCEPTEN

...altijd in ontwikkeling

Geen
BLA BLA

Creatieve concepten bedenken is geen magie. Een creatief concept bedenken komt op het volgende neer: je verbeelden wat een goede oplossing kan zijn om de juiste boodschap over te brengen, alle randvoorwaarden integreren en het tastbaar maken voor de doelgroep.

Een concept dat op de juiste wijze communiceert is een goed concept.

Hi,
ik ben Arine

Een echte mooimaker, want de wereld een beetje mooier maken is mijn levensmissie. Alhoewel de Comic Sans verbannen ook wel heel dicht in de buurt komt. Net als de speciaalbiertjes, giert ook de passie voor het vak door mijn lijf. Echte dingen creëren, de variatie in branches en het persoonlijke contact is iets wat mijn hart sneller laat kloppen. Geen gebakken lucht, wel recht voor z’n raap. Niet alleen, maar samen ervoor gaan. En net als menig voetballer, tackelen we samen ook jouw uitdagende opdrachten.

Mijn verhaal

2004
2008
2011
2013

DE GROOT DRUKKERIJ

GRAFISCH VORMGEVER

VANDRVEEN

JR. ART-DIRECTOR

VANDRVEEN

HOOFD STUDIO

GOED VOLK ONTWERP

ART-DIRECTOR, EIGENAAR