Skip to content

Helden van de Streek

Lokale helden, lokale producten

PLUS Versteeg was wijs en wist: dromen realiseer je niet alleen. Dat doe je met elkaar. En in elke droom heb je helden nodig. Passievolle mensen die durven te doen en dromen waar maken. Want, zoals in elk verhaal, maken helden het verschil. Daarom heeft PLUS Versteeg ook een lokaal assortiment: Helden van de Streek. Producten die het verschil maken. Brood, kaas, vleeswaren, bier en ijs van ambachtelijke kwaliteit gemaakt door échte lokale helden gewoon in de schappen bij PLUS Meerkerk. Stuk voor stuk lokale producten met een verhaal, gemaakt volgens geheim recept en met ingrediënten uit de buurt. Niet omdat het hip is, maar gewoon omdat het zoveel lekkerder smaakt.

Proef het ambacht – Ontdek het geheim van de helden
Opdrachtgever

PLUS Versteeg – Meerkerk


Branche

Supermarkt, retail


Diensten

Concept, grafisch ontwerp, logo-ontwikkeling, copywriting, fotografie, uitvoering, drukwerkbegeleiding


 

Klant aan het woord

Wij werken al enige tijd samen met Arine en haar team. Ze heeft voor ons diverse projecten opgezet.

Deze projecten komen op een prettige wijze tot stand. Na een uitgebreide intake om de wensen en sfeer te proeven , volgt een concept waarbij je ook nog je eigen inbreng kan geven.

Korte lijntjes, snel schakelen als het moet en weten wat je aan elkaar hebt, zijn een aantal eigenschappen welke het samenwerken prettig maakt

Wat mij zeer aanspreekt is de totaalaanpak van het concept waarbij gelet wordt op alle facetten van media tot en met winkelpresentatie.

Het heeft geresulteerd in onderscheidende en creatieve vormgeving die past bij mijn winkel en die bijdraagt aan wat we willen zijn als PLUS supermarkt.

Frans Versteeg
PLUS – Eigenaar & ondernemer